Hyttetilbehør

 

Forgård:

Mål: 1,25 x 1 x 0,35 m.

Vores forgårde er lavet af galvaniseret stål, hvilket gør dem super holdbare. De bliver klikket ind mod hytten, hvorefter den sidder stabilt placeret, og super nem at fjerne efter brug. Forgården vejer ikke betydeligt meget, hvilket gør den nem at løfte, og så har den 90 graders vinkler, til at løfte den i.

Dør:

Vores døre har vi simplificeret. De fungerer super godt og er meget nemme at håndtere.Når du påfører døren på hytten, sætter du den i lås så soen ikke kan komme ud.

Lufthul + skive:

Vores lufthulsskiver bliver påført alle hytter da det er lovkrav. Disse lufthuller er også blevet simplificeret, hvilket gør at de tjener det formål de skal , til en rentabel pris. Lufthullet samt skiven dertil er medregnet i alle hytte tilbuddene.

Forhæng/vinterstrimler:

Vores forhæng er meget godt at have på sine hytter i vintertiderne, da vind, regn og sne kan påvirke smågrisene og deres trivsel. De bliver fx brugt hvis der er hård vind og sne, så det ikke flyver ind i hytten, så grisenes halm bliver vådt. Vi har gjort det super nemt at lukke forhænget for og det glider uden problemer.

Hvis du har ydereliger spørgsmål eller hvis du ønsker at få noget udspecificeret så må du hellere end gerne kontakte os!