Om os

Vi er en ny etableret virksomhed, som har været i branchen i mange år. Vi har siden 1997 repareret/ produceret hytter og andre produkter til økologi og frilandsgrise, men har først gjort det til en kommerciel virksomhed i året 2016.

Gennem årene har vi opbygget et stort know-how inden for produktion og det funktionelle perspektiv af produkter til frilandsgrise og økologiske grise. I et samarbejde med min far har vi set på driften og fundet flere forskellige områder, der kunne blive optimeret og effektiviseret på markedet af økologiske grise og frilandsgrise.

Vi har en filosofi om at produkternes pris og kvalitet skal hænge sammen, dermed sagt, er vores hovedfokus, at bringe produkter ud på markedet der øger effektiviteten og produktiviteten, så landmanden oplever at hans investeringer hos Frilandsgrise.dk vil være rentabelt i et større perspektiv.

Vi er en problemløsende virksomhed og ønsker at videreudvikle produkter til markedet af fritgående grise. Hvilket vil sige, at vi er en åben virksomhed, der ønsker at modtage feedback på vore produkter og services, så vi kan optimere helheden af landmænds behov og sammen gøre hinandens produktioner produktive og konkurrencedygtige i det lange løb.

Vores vision er at blive blandt de største leverandører indenfor agroindustrien til markedet af økologi og friland. Denne vision stræber vi efter, så vi kan være i stand til at forstærke vores værdikæde, hvilket i sidste ende vil øge vores kundetilfredshed. Vi ønsker ikke kun at give kunden rentable produkter, men at gøre Frilandsgrise.dk til en platform for udvikling af produkter og viden til økologi og friland.

Alt held til friland og økologi i fremtiden

Hilsen teamet fra Frilandsgrise.dk